Werken bij VCN HypotheekService

Werken bij VCN Hypotheekservice betekent dat je de kans krijgt om te werken in een organisatie bomvol kennis en ervaring die jouw collega’s graag met jou delen. Wij investeren graag in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Ons doel is om onze klanten, het intermediair, succesvoller te maken door ze als serviceprovider bij te staan in de bemiddeling van hypotheken en kredieten. Hoe we dat doen? We helpen klanten écht verder en we komen met gerichte oplossingen. VCN Hypotheekservice bestaat uit de volgende labels:

  • De Financiële Makelaar
  • United Capital
  • Financieel Support Nederland
  • KredietPunt Nederland

“Mijn interesse in de hypothekenmarkt kwam tot stand toen ik onlangs zelf een woning kocht. Ik werkte bij een grootbank, maar had geen ervaring met hypotheken. Tijdens mijn sollicitatie vertelde ik dat ik bereid was hard te werken om het hypotheekvak eigen te maken. Die kans heb ik gekregen! Ik werk hier nu ruim een jaar met heel veel plezier.”

Manon Flintrop
Commercieel medewerker hypotheken,

“De afwisseling maakt het werk zo leuk, want ik weet nooit wat een dag mij gaat brengen. Ik verwerk iedere dag meer casussen dan als adviseur.”

Joris Klomp
Hypotheekspecialist,

Vacatures

Bekijk hieronder onze vacatures en ontdek of er ook voor jou een leuke baan tussen staat! Staat er momenteel niks tussen voor je? Laat dan een open sollicitatie achter en we nemen contact met je op!

Heb je vragen?

Stel je vraag aan een van onze recruiters

Of bel: 06 38908055

Kredietacceptant

32-40 uur

32-40 uur

Den Bosch

Mbo/Hbo

Commercieel Medewerker Hypotheken

32-40 uur

Den Bosch

Mbo/Hbo

Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur ons een open sollicitatie