VCN Onderneemt Show

Kom je ook naar de jaarlijkse VCN Onderneemt Show? Dit jaar starten we met een online kick-off op woensdag 19 januari om 13.00 uur. In anderhalf uur hoor jij de laatste ontwikkelingen.

Ontwikkelingen VCN
Stefan Bell en Harrie-Jan van Nunen kijken terug op 2021, maar vooral vooruit. Wat kun je het komend jaar van VCN Verzekeringen en VCN HypotheekService verwachten? Hoe zorgt VCN voor een goed belegde boterham voor iedereen?

Samen kansen pakken
Jurjen Oosterbaan vertelt je over de ontwikkelingen en de keuzes die jij daarbij zelf kunt maken. De actieve beloningstransparantie, inrichting van je toekomstige beloning en de nieuwste AFM-leidraad over nazorg komen aanbod.

Goed belegde boterham
Om het lekkerste brood te maken, moet je nagedacht hebben over alle ingrediënten. Deze moeten bij elkaar passen en ook de verhoudingen moeten kloppen. Meester Patissier en tevens Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven vertelt over zijn passie en legt uit hoe jij vanuit ondernemerschap kunt blijven zorgen voor een goed belegde boterham.

Later dit voorjaar…
Dit jaar blijft het niet enkel bij een online event! In het voorjaar organiseren we de VCN Onderneemt Show waar we elkaar ontmoeten. Meer informatie hierover volgt later. Maar misschien help jij ons de 19e aan ideeën.

Proost met ons op het nieuwe jaar! Klik nu op ‘aanmelden’ en schrijf je snel zin in, dan zien we elkaar op woensdag 19 januari.

Aanmelden