Bijbaan Medewerker Hypotheken

Bijbaan Medewerker Hypotheken

Uren in overleg

Den Bosch

Mbo werk- en denkniveau

Hey student! Zoek jij nog een bijbaan met flexibele werktijden, waarbij je thuis of op kantoor kunt werken? Een baan waarbij je ontzettend veel leert en de mogelijkheid hebt om door te groeien naar een vaste functie? En niet onbelangrijk: eentje die ook nog eens jouw bankrekening goed spekt? Dan moet je deze vacature van Oproepkracht Hypotheken écht even lezen!

Jouw job!

Het is dinsdagmiddag 16.30 uur. Je colleges zitten erop en ondanks dat je het afgelopen uur in de sportschool op de crosstrainer hebt staan zweten, barst jij nog van de energie om een aantal uurtjes te werken. De afgelopen weken werkte één van de enthousiaste collega’s je in, waardoor jij het systeem goed kent en precies weet welke taken je moet oppakken. Hierdoor kun jij nu ook vanuit thuis de acceptanten, specialisten en medewerkers hypotheken ontzorgen. Terwijl je laptop opstart, pak je nog even iets te drinken en zet je je werktelefoon van de stille modus af. Zo, laat die telefoontjes en vragen over hypotheken en kredieten die via de eerste en uitgaande lijn binnenkomen maar komen! Tussen de belletjes door controleer jij klantdossiers, eventueel werk je ze bij. De tijd vliegt, om 20.00 uur zit het werk voor vandaag er alweer erop! En dat is top; doordat je de hele avond nog voor jezelf hebt, kun je nog lekker even een terrasje pikken met je vrienden.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste, communicatief vaardige student die zich graag wil verdiepen in de hypotheekbranche. Allereerst lijkt het je leuk lijkt om aan de slag te gaan in een klantgerichte rol. Daarnaast merk je dat je feeling hebt met hypotheken en zou je graag willen onderzoeken of je je na je studie verder wilt ontwikkelen in dit vakgebied. Daarnaast:

 • Heb je mbo-werk- en denkniveau;
 • Kun je goed zelfstandig werken;
 • Ben je flexibel inzetbaar;
 • Woon je in de omgeving van Den Bosch.

Wie zijn wij?

Aangenaam kennis te maken! Wij zijn VCN HypotheekService, een serviceprovider die als doel heeft het intermediair volledig te ontzorgen. Hoe doen we dat? Door het behandelen van hypotheekaanvragen, het compleet maken van dossiers en door het opvragen van gegevens bij eindklanten. De deskundigheid van onze medewerkers en onze servicegerichte houding staan bij ons hoog in het vaandel.

De aanvragen van het intermediair worden verwerkt binnen een team van enthousiaste medewerkers, waar jij overigens onderdeel van bent! Binnen een plezierige werkomgeving bieden wij je de ruimte voor individuele invulling. Dus mocht jij je als oproepkracht verder willen verdiepen in hypotheken, bijvoorbeeld, laat het ons dan vooral weten! We bieden je de mogelijkheid om, wanneer je afgestudeerd bent, in vaste dienst te komen werken. Hier zijn er volop mogelijkheden voor het volgen van opleidingen, waaronder de mogelijkheid tot het behalen van Wft’s, en persoonlijke ontwikkeling.

VCN HypotheekService is onderdeel van Veldsink Groep!

VCN HS maakt deel uit van de Veldsink Groep. Veldsink Groep is een familiebedrijf dat sinds 1979 actief is binnen de financiële- en arbodienstverlening. Wat in 1979 begon met één advieskantoor (Veldsink Advies Nuenen), is inmiddels uitgegroeid tot een groep met meerdere bedrijven die samen de schakels binnen onze (keten)dienstverlening vormen. De warmte, nuchterheid en betrokkenheid is hier dagelijks voelbaar en daar zijn we trots op. We groeien door ons ondernemerschap, gedrevenheid en door het feit dat alle medewerkers de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen.

Wat bieden wij?

Wij bieden je de mogelijkheid om je tijdens je studie op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de hypotheekbranche. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot een ervaren hypotheekprofessional. We gaan graag een relatie met je aan met het oog op een langdurige samenwerking, binnen een enthousiast, hecht team waar iedereen mag zijn wie hij of zij is. En er is nog meer:

 • Naast je salaris krijg je een goede pensioenregeling;
 • 29 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
 • De mogelijkheid om thuis te werken met daarbij een thuiswerkvergoeding en thuiswerkplek;
 • Voordeliger sporten.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en een collega uit het team. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen ga je ook nog met iemand van onze afdeling P&O in gesprek, vaak samen met een andere collega of leidinggevende.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN Hypotheekservice!

Interesse?

Hebben wij je interesse gewekt? Top; want wij maken graag kennis met jou! Stuur je CV en motivatiebrief naar onze recruiter Melissa Raijmakers via recruitment@veldsink.nl en we nemen contact met je op!

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?