Business Partner Hypotheken

40 uur

Den Bosch

Hbo

Als Business Partner Hypotheken heb jij een cruciale rol voor onze relaties om onze gezamenlijke ambities waar te maken. Jij zorgt vanuit jouw expertise voor de juiste vertaling om zo de groei van onze relaties én VCN HypotheekService te realiseren. Dus wil jij graag een commerciële expertrol vervullen op het gebied van hypotheken en kredieten? Heb jij een goed analytisch vermogen, ben je resultaatgericht en gedreven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw Job

Als Business Partner Hypotheken ben je ons commercieel aanspreekpunt voor onze klanten op het gebied van hypotheken en kredieten. Jij ziet kansen en behoeften in de markt en weet deze te vertalen voor het (door)ontwikkelen van ons producten- en diensten assortiment. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het vertalen van ons assortiment in diensten en in de operationele bedrijfsvoering. Jij kan over de inhoud meepraten en begrijpt onze klanten van binnen en buiten. Het intermediair kent geen geheimen van jou, jij weet wat hen bezig houdt en waar hun behoeftes liggen qua dienstverlening. Ook ben jij verantwoordelijk voor het maken van de vertaalslag tussen de feedback die je hoort van onze klanten en onze dienstverlening. Speelt er iets waar we met onze marketing afdeling op moet inhaken? Zijn er zaken die vanuit de operatie beter geborgd moeten worden? We horen het graag!

Omdat je goed geïnformeerd bent en dus weet wat er speelt in de markt, kun jij inspelen op de actualiteit. Jij hoort en ziet dingen waardoor jouw commerciële voelsprieten meteen omhoog gaan staan. Dit vertaal jij naar concrete acties richting jouw klanten door hen mee te nemen in ons verhaal en wat wij daarin voor hen kunnen betekenen.

Wie ben jij?

Jij bent dé ambassadeur van VCN HS en hebt je eigen klantenportefeuille waarover jij de regie voert! Je bent overtuigend en sterk in conceptueel denken. Je kunt zaken goed analyseren en bent in staat om VCN HS zowel binnen Veldsink Groep, als bij het intermediair te vertegenwoordigen. Jouw werkwijze kenmerkt zich door klantgerichtheid, zelfstandigheid en flexibiliteit. Qua persoonlijkheid ben jij iemand die vanuit zijn kennis over het product als kennis over de markt acteert. Dit betekent dat jij jouw klanten mee kunt nemen in de kansen die wij ze kunnen bieden met onze dienstverlening en hun business van A tot Z begrijpt.

Bij voorkeur heb je ervaring opgedaan in een vergelijkbare rol of als accountmanager bij een geldverstrekker of serviceprovider. Verder herken jij jezelf in de volgende omschrijving:

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of ervaring;
 • Je bent in het bezit van Wft Hypotheekadviseur (pré: SEH / FFP/ EHP);
 • Je hebt ruime kennis van de (hypothecaire) intermediaire markt;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het salesvak.

Wie zijn wij?

VCN HypotheekService is een serviceprovider voor het intermediair op het gebied van hypotheken, kredieten en bijproducten, zoals inkomensanalyses en bankgaranties, met als doel het intermediair volledig te ontzorgen. Van het behandelen van hypotheekaanvragen tot het compleet maken van dossiers en het opvragen van gegevens bij de eindklanten. De deskundigheid van onze medewerkers en onze servicegerichte houding staan daarom bij ons hoog in het vaandel! Daarnaast zijn wij onderdeel van een groeiend familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsense organisatie met een plezierige werksfeer.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen binnen een (h)echt team waar iedereen mag zijn wie hij/zij is. We werken op een prettige manier samen binnen een informele sfeer. VCN HypotheekService is een gezonde, groeiende organisatie. We gaan graag een relatie met je aan met het oog op een langdurige samenwerking. En er is nog meer:

 • 29 vakantiedagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • Diverse opleidingsmogelijkheden voor jouw ontwikkeling;
 • Voordeliger sporten;
 • Iedere 24e van de maand zie je jouw beloning op jouw bankrekening.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en een collega uit het team. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen ga je ook nog met iemand van onze afdeling P&O in gesprek, vaak samen met een andere collega of leidinggevende.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN Hypotheekservice!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Chantal Schoenmakers via recruitment@vcnhs.nl of 06-38908055.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?