Commercieel Medewerker Hypotheken

32-40 uur

Den Bosch

Mbo/Hbo

Wil jij jezelf ontwikkelen als specialist binnen de hypotheken?

Bij VCN Hypotheekservice zoeken we een Commercieel Medewerker Hypotheken. In deze functie verzorg je de ondersteuning van het intermediair op het gebied van hypotheken. Ben jij servicegericht en commercieel? Vind je het leuk om sparringpartner te zijn voor andere adviseurs en  om de schakel te zijn tussen de klant, tussenpersoon en de hypotheekverstrekker? Dan komen wij graag in contact met jou!

Jouw Job

Als Commercieel Medewerker Hypotheken ben je hét visitekaartje van onze organisatie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klant, het intermediair. Jij staat de klant te woord, zowel telefonisch als via e-mail. Je bent alert en dienstverlenend. Door je sociale vaardigheden in te zetten, weet je precies wat de wensen van de adviseur zijn. Service staat in dit proces voorop! Daarnaast houd je je onder andere bezig met:

 • Het begeleiden van de adviseur bij het rond krijgen van de hypotheek van zijn of haar klant;
 • Het verrichten van administratieve handelingen om hypotheekdossiers up-to-date te houden;
 • Het bewaken van de voortgang van het proces (vanaf de hypotheekaanvraag tot het passeren van de hypotheek bij de notaris).

Wie ben jij?

Jij bent communicatief vaardig en commercieel ingesteld. Het lijkt je leuk om aan de slag te gaan in een klantgerichte rol waarin je jouw kennis van hypotheken kan ontwikkelen. Jij herkent jezelf daarnaast in de onderstaande kenmerken:

 • Je beschikt minimaal over een mbo4-diploma; bij voorkeur een hbo diploma met een financiële insteek;
 • Je bent in het bezit van Wft Basis;
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van Wft Hypothecair Krediet en Wft Vermogen (of je bent bereid deze spoedig te behalen);
 • Je hebt al werkervaring opgedaan in onze branche (1-2 jaar);
 • Je bent initiatiefrijk, flexibel en enthousiast;
 • Je kunt goed samenwerken en bent service- en oplossingsgericht;
 • Je mondelinge en schriftelijke vaardigheden zijn goed ontwikkeld.

Wie zijn wij?

VCN HypotheekService is een serviceprovider met als doel het intermediair volledig te ontzorgen. Van het behandelen van hypotheekaanvragen tot het compleet maken van dossiers en het opvragen van gegevens bij eindklanten. De deskundigheid van onze medewerkers en onze servicegerichte houding staan daarom bij ons hoog in het vaandel!

De aanvragen worden verwerkt binnen een team enthousiaste medewerkers. Binnen een plezierige werkomgeving bieden wij je de ruimte voor individuele invulling. We bieden volop mogelijkheden tot opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Waaronder de mogelijkheid tot het behalen van Wft’s.

Wat bieden wij?

 • Werken bij VCN Hypotheekservice betekent werken in een organisatie bomvol kennis en ervaring die je collega’s graag met jou delen.
 • Wij investeren graag in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.
 • Een informele organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën.
 • Een marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket.
 • 29 vakantiedagen voor een goede werk-privé balans.
 • Collectieve zorgverzekering en korting op je schadeverzekeringen.
 • Een goede pensioenregeling en reiskostenvergoeding.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en een collega uit het team. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen ga je ook nog met iemand van onze afdeling P&O in gesprek, vaak samen met een andere collega of leidinggevende.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN Hypotheekservice!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Chantal Schoenmakers via recruitment@vcnhs.nl of 06-38908055.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?