Junior Hypotheekacceptant

32-40 uur

Den Bosch

Mbo4+/hbo

VCN HypotheekService is een serviceprovider voor het intermediair op het gebied van hypotheken, kredieten en bijproducten. We zijn onderdeel van een groeiend familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsense organisatie met een plezierige werksfeer.

Wil jij een specialist worden op het gebied van hypotheken?

Bij VCN HypotheekService zoeken we een Hypotheekacceptant. Een geweldige stap voor wie het hypotheek vak wil leren of iemand die zich nog verder wil specialiseren in dit dynamische vakgebied. Word jij de inhoudelijk sterke sparringpartner voor onze aangesloten intermediairs? Dan komen wij graag in contact met jou!

Jouw Job

De afdeling Volmacht is bij VCN HypotheekService de afdeling waar onze deskundige Hypotheekacceptanten verantwoordelijk zijn voor het volledige volmacht acceptatie proces. Jij gaat hier een onderdeel van uitmaken! Van het administratief verwerken en controleren van hypotheekaanvragen, tot het geven van het eerste akkoord namens de geldverstrekker; alles komt bij deze afdeling te liggen. Via telefoon en e-mail sta je onze klanten én de geldverstrekkers bij met raad en daad. Daarnaast houd je je onder andere bezig met:

 • Het verzorgen van een succesvolle totstandkoming van het hypotheek dossier;
 • Het controleren van hypotheekstukken in samenwerking met de klant (financieel-/ hypotheekadviseur) en deze waar nodig bespreken met de volmacht partijen;
 • Het actief bewaken van de voortgang van de dossiers (wat moet er nog gebeuren en welke acties moeten nog worden uitgezet?);
 • Het bijdragen aan het aan het waarborgen van het hoge kwaliteitsniveau.

Wie ben jij?

Servicegerichtheid en inhoudelijke kwaliteit staan bij jou hoog in het vaandel. Jij wil altijd het beste resultaat voor je klant en je voelt je verantwoordelijk om ieder dossier positief af te ronden. Je werkt accuraat en je bent communicatief sterk. Jij herkent jezelf daarnaast ook in onderstaande kenmerken:

 • Je beschikt over mbo4+/hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt affiniteit met de hypothekenbranche;
 • Je bent initiatiefrijk en in staat om zelfstandig tot een oplossing te komen;
 • Je bent bereid de diploma’s Wft Hypothecair krediet en Wft Vermogen te behalen binnen afzienbare tijd;
 • Je mondelinge en schriftelijke Nederlandse vaardigheden zijn goed ontwikkeld.

Wie zijn wij?

VCN Hypotheekservice is een serviceprovider met als doel het intermediair volledig te ontzorgen. Van het behandelen van hypotheekaanvragen tot het compleet maken van dossiers en het opvragen van gegevens bij eindklanten. De deskundigheid van onze medewerkers en onze servicegerichte houding staan daarom bij ons hoog in het vaandel!

De aanvragen worden verwerkt binnen een team enthousiaste medewerkers. Binnen een plezierige werkomgeving bieden wij je de ruimte voor individuele invulling. We bieden volop mogelijkheden tot opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Waaronder de mogelijkheid tot het behalen van Wft’s.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen tot ervaren hypotheekprofessional. VCN Hypotheekservice in Den Bosch is een onderdeel van de Veldsink Groep; een gezonde, groeiende organisatie met een landelijke dekking. We gaan graag een relatie met je aan met het oog op een langdurige samenwerking. En er is nog meer:

 • Naast je salaris krijg je een goede pensioenregeling;
 • 29 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
 • De mogelijkheid om thuis te werken met daarbij een thuiswerkvoeding en thuiswerkplek;
 • Voordeliger sporten.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en een collega uit het team. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen ga je ook nog met iemand van onze afdeling P&O in gesprek, vaak samen met een andere collega of leidinggevende.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN Hypotheekservice!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Melissa Raijmakers via recruitment@vcnhs.nl of 06-42088453.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?