Hypotheekspecialist

32-40 uur

Den Bosch

Hbo

Hypotheekproducten kennen voor jou geen geheim. Niet voor niets weten jouw collega’s je te vinden als zij een moeilijk dossier in handen hebben gekregen. Deze kennis wil jij gaan inzetten in een organisatie waar je veel ruimte, vrijheid en zelfstandigheid krijgt. Een plek met gelijkgestemde collega’s die houden van gezelligheid en de focus leggen op onze servicegerichtheid.

Ben jij de hypotheekspecialist op wie het intermediair kan bouwen?

Jouw Job

Veel mensen hebben in hun leven te maken gehad met het aanvragen van een hypotheek, dus dat stukje begrijpen ze wel. Maar wat betekent het dan om een Hypotheekspecialist bij VCN HS te zijn? Wat ga je vertellen tegen je vrienden en familie? Als Hypotheekspecialist ben jij dé sparringpartner voor onze aangesloten intermediairs. Jij bent degene die samen met het intermediair de hypotheekaanvraag bespreekt en het intermediair op de hoogte brengt van de gevolgen van de gekozen geldverstrekker. Hierdoor bied je aan jouw klanten de beste oplossing op het gebied van hypotheken, financieringen, bankgaranties en inkomensanalyses.

Je zorgt voor een snelle en zorgvuldige controle van de hypotheekaanvraag en het indienen van de aanvraag bij de geldverstrekker of volmacht. We hebben op dit moment zo’n 35 geldverstrekkers waar je mee aan de slag kunt. Jouw adviesrol is hierdoor van groot belang en tevens jouw grootste kracht. Omdat je aan het sparren bent met mede hypotheekadviseurs, zijn jouw antwoorden door jouw kennis en kunde gedetailleerd, je kunt je namelijk voorstellen dat zij ook (kritische) vragen terug zullen stellen waar jij hen dan weer verder bij helpt. Je bent bereid om in alle hoekjes en gaatjes te duiken om tot de best passende oplossing te komen.

Als specialist vertaal jij dus een moeilijk dossier (bijvoorbeeld met een bijzonder type woning) naar een product oplossing. Kortom: een uitdagende functie voor een inhoudelijk sterke hypotheekprofessional. Je bent niet meer bezig met de (eind-)klant waarbij je veel van dezelfde vragen en oplossingen krijgt, maar gaat per vraag of dossier zelf ook steeds weer iets nieuws leren! Maar…! Bovenal ga jij jouw familie en vrienden vertellen over de gezellige en leuke sfeer op de afdeling en tussen de collega’s. Hoe fijn het is om met gelijkgestemden het intermediair continue bij te staan met raad en daad waardoor je hun onderneming helpt met groeien. Hoe gaaf het is om niet bij een grote bank te werken, maar toch heel veel impact te maken op de levens van zowel de tussenpersonen als hun klanten. En, hoe blij je bent dat je de stap naar VCN HS hebt gemaakt!

Wie ben jij?

Jij bent iemand die gelukkig wordt van een bedrijf met korte lijntjes, een plek waar een open en betrokken sfeer hangt en waar je geen kaders hebt waarbinnen je per se moet acteren. Daarnaast moet je op abstract niveau kunnen denken, je moet informatie kunnen sorteren en ordenen. Jij filtert welke informatie je wel of niet nodig hebt en wat relevant is om tot de juiste oplossing te komen. Maar bovenal: servicegerichtheid en inhoudelijke kennis zijn voor jou belangrijke waarden. Dankzij deze kennis ben jij in staat mee te denken met het intermediair en kun je proactief aanbevelingen doen. Je werkt daarbij oplossingsgericht en weet anderen mee te nemen in je standpunten. Ook herken jij jezelf in het onderstaande:

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt bij voorkeur een opleiding in een financiële, economische of commerciële richting;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van hypotheken (bij voorkeur opgedaan bij een serviceprovider);
 • Je bent in het bezit van de Wft’s Vermogen en Hypothecair krediet.

Wie zijn wij?

VCN HypotheekService is een serviceprovider voor het intermediair op het gebied van hypotheken, kredieten en bijproducten, zoals inkomensanalyses en bankgaranties, met als doel het intermediair volledig te ontzorgen. Van het behandelen van hypotheekaanvragen tot het compleet maken van dossiers en het opvragen van gegevens bij de eindklanten. De deskundigheid van onze medewerkers en onze servicegerichte houding staan daarom bij ons hoog in het vaandel! Daarnaast zijn wij onderdeel van een groeiend familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsense organisatie met een plezierige werksfeer.

Alle hypotheekaanvragen worden verwerkt binnen een team enthousiaste medewerkers. Binnen een plezierige werkomgeving bieden wij je de ruimte voor individuele invulling. We bieden volop mogelijkheden tot opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Waaronder de mogelijkheid tot het behalen van Wft’s.

VCN Hypotheekservice is een onderdeel van Veldsink Groep!
Veldsink Groep is een familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is binnen de financiële- en arbodienstverlening. Wat in 1979 begon met één advieskantoor (Veldsink Advies Nuenen), is inmiddels uitgegroeid tot een groep met meerdere bedrijven die samen de schakels binnen onze (keten)dienstverlening vormen. De warmte, nuchterheid en betrokkenheid is hier dagelijks voelbaar en daar zijn we trots op. We groeien door ons ondernemerschap, gedrevenheid en door het feit dat alle medewerkers de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen. Meer weten over Veldsink Groep? Bekijk deze video.

Wat bieden wij?

Werken bij VCN HypotheekService betekent werken in een organisatie bomvol kennis en ervaring die je collega’s graag met jou delen. Ook zijn wij een informele organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën. Wij bieden je een uitdagende functie met de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen binnen een (h)echt team waar iedereen mag zijn wie hij/zij is. We werken op een prettige manier samen binnen een informele sfeer en we gaan graag een relatie met je aan met het oog op een langdurige samenwerking. En er is nog meer:

 • Naast je salaris krijg je een goede pensioenregeling;
 • 29 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
 • De mogelijkheid om thuis te werken met daarbij een thuiswerkvergoeding en thuiswerkplek;
 • Voordeliger sporten.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en een collega uit het team. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen ga je ook nog met iemand van onze afdeling P&O in gesprek, vaak samen met een andere collega of leidinggevende.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN Hypotheekservice!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Melissa Raijmakers via recruitment@vcnhs.nl of 06-42088453.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?