Hypotheekspecialist

40 uur

Den Bosch

Hbo

Als Hypotheekspecialist ben jij dé sparringpartner voor onze aangesloten intermediairs. Jij bent degene die samen met het intermediair de hypotheekaanvraag bespreekt en het intermediair op de hoogte brengt van de gevolgen van de gekozen geldverstrekker. Je zorgt voor een snelle en zorgvuldige controle van de hypotheekaanvraag en het indienen van de aanvraag bij de geldverstrekker of volmacht. Kortom: een uitdagende functie voor een inhoudelijk sterke hypotheekprofessional.

Ben jij de hypotheekspecialist op wie het intermediair kan bouwen?

Jouw Job

In deze functie ga jij jezelf bezighouden met een breed takenpakket, bestaande uit onder andere de volgende werkzaamheden:

 • Je analyseert en bespreekt hypotheekaanvragen met het intermediair en hebt daarbij oog voor de consequenties van de gekozen geldverstrekker;
 • Je realiseert passende renteaanbiedingen (indien mogelijk met commerciële insteek);
 • Je onderhoudt contact met maatschappijen, intermediairs en je eigen collega’s over de inhoud van hypotheekaanvragen;
 • Je draagt actief bij aan het waarborgen van het hoge kwaliteitsniveau.

Wie ben jij?

Servicegerichtheid en inhoudelijke kennis zijn voor jou belangrijke waarden. Dankzij deze kennis ben jij in staat mee te denken met het intermediair en kun je proactief aanbevelingen doen. Je werkt daarbij oplossingsgericht en weet anderen mee te nemen in je standpunten. Ook herken jij jezelf in het onderstaande:

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt bij voorkeur een opleiding in een financiële, economische of commerciële richting;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van hypotheken (bij voorkeur opgedaan bij een serviceprovider);
 • Je bent in het bezit van de Wft’s Vermogen en Hypothecair krediet.

Wie zijn wij?

VCN HypotheekService is een serviceprovider voor het intermediair op het gebied van hypotheken, kredieten en bijproducten, zoals inkomensanalyses en bankgaranties, met als doel het intermediair volledig te ontzorgen. Van het behandelen van hypotheekaanvragen tot het compleet maken van dossiers en het opvragen van gegevens bij de eindklanten. De deskundigheid van onze medewerkers en onze servicegerichte houding staan daarom bij ons hoog in het vaandel!

Daarnaast zijn wij onderdeel van een groeiend familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsense organisatie met een plezierige werksfeer.

Alle hypotheekaanvragen worden verwerkt binnen een team enthousiaste medewerkers. Binnen een plezierige werkomgeving bieden wij je de ruimte voor individuele invulling. We bieden volop mogelijkheden tot opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Waaronder de mogelijkheid tot het behalen van Wft’s.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid om je de komende jaren te ontwikkelen op het gebied van hypotheken.

Werken bij VCN HypotheekService betekent werken in een organisatie bomvol kennis en ervaring die je collega’s graag met jou delen. Ook zijn wij een informele organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën.

Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. We investeren graag in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. VCN HypotheekService is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We bieden een marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Dit kunnen we als volgt concreter maken:

  • Een marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket;
  • 29 vakantiedagen voor een goede werk-privé balans;
  • Collectieve zorgverzekering en korting op je schadeverzekeringen;
  • Een goede pensioenregeling en reiskostenvergoeding.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en een collega uit het team. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen ga je ook nog met iemand van onze afdeling P&O in gesprek, vaak samen met een andere collega of leidinggevende.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN Hypotheekservice!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Chantal Schoenmakers via recruitment@vcnhs.nl of 06-38908055.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?