Kredietacceptant

40 uur

Den Bosch

Mbo/hbo

Ben jij de professional die affiniteit heeft met de financiële dienstverlening? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in deze branche, waarin je inhoudelijk expert bent op het gebied van consumptieve kredieten? Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij de kredietacceptant op wie het intermediair kan bouwen?

Jouw Job

Bij VCN Hypotheekservice word jij als kredietacceptant de schakel tussen onze organisatie en de geldverstrekker. Jij gaat met jouw kennis stukken beoordelen op basis van de vereisten van de verschillende banken en koppelt deze terug naar onze klant wanneer nodig.

Het grootste deel van de aanvragen zijn gekoppeld aan hypotheken. Hierbij kun je denken aan een restschuld bij verkoop van een woning, maar ook aan een verbouwing bij aankoop. Je werkt daarom nauw samen met je collega’s van de hypotheekafdeling. Het kan ook voorkomen dat je een kredietaanvraag krijgt voor een nieuwe auto van een klant of een leaseaanvraag voor een bedrijf. De verantwoordelijkheid die daarbij komt kijken maakt jouw functie uitdagend en interessant.

Naast het contact met de banken, kan het ook voorkomen dat je contact hebt met onze klant, het intermediair. Als acceptant kijk je bij welke bank  de aanvraag van de klant goedgekeurd kan worden en  maak je een offerte. Zodra alles getekend is, is het jouw taak de stukken te controleren op juistheid voordat ze doorgestuurd worden naar de bank. Jij houdt je dus bezig met het behandelen van een aanvraag vanaf binnenkomst tot afronding.

Wie ben jij?

Jij gaat nauwkeurig te werk en je bent op zoek naar een uitdagende en specialistische functie. Daarnaast wil jij jezelf graag gaan ontwikkelen binnen de financiële dienstverlening. Je herkent jezelf in de volgende omschrijving:

 • Je bent in het bezit van een mbo of hbo diploma;
 • Je bent communicatief en administratief sterk onderlegd;
 • Je hebt kennis van kredietverstrekking en weet daarmee stukken deskundig te behandelen;
 • Je bent in het bezit van Wft Basis en Consumptief Krediet;
 • Je hebt minimaal 2 jaar acceptatie ervaring;

Wie zijn wij?

VCN HypotheekService is een serviceprovider met als doel het intermediair volledig te ontzorgen. Van het behandelen van hypotheekaanvragen tot het compleet maken van dossiers en het opvragen van gegevens bij de eindklanten. De deskundigheid van onze medewerkers en onze servicegerichte houding staan daarom bij ons hoog in het vaandel!

Binnen ons team, dat bestaat uit vier personen, zijn we heel erg klant- en servicegericht. We halen onze energie dan ook uit de tevredenheid die we terug krijgen van onze klanten. Het gaat ons er niet om dat we de meeste aanvragen verwerken, maar de beste. Het is fijn als we zoveel mogelijk klanten kunnen helpen, maar kwaliteit is minstens zo belangrijk. Als we weten dat we van toegevoegde waarde zijn voor de klant, is onze dag geslaagd. Binnen een plezierige werkomgeving bieden wij je de ruimte voor individuele invulling. Daarnaast bieden we ook volop mogelijkheden tot opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Waaronder de mogelijkheid tot het behalen van Wft’s.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid om je de komende jaren te ontwikkelen op het gebied van hypotheken.

Werken bij VCN HypotheekService betekent werken in een organisatie bomvol kennis en ervaring die je collega’s graag met jou delen. Ook zijn wij een informele organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën.

Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. We investeren graag in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. VCN HypotheekService is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We bieden een marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Dit kunnen we als volgt concreter maken:

  • Een marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket;
  • 29 vakantiedagen voor een goede werk-privé balans;
  • Collectieve zorgverzekering en korting op je schadeverzekeringen;
  • Een goede pensioenregeling en reiskostenvergoeding.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en een collega uit het team. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen ga je ook nog met iemand van onze afdeling P&O in gesprek, vaak samen met een andere collega of leidinggevende.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN Hypotheekservice!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Chantal Schoenmakers via recruitment@vcnhs.nl of 06-38908055.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?