Kredietspecialist

32-40 uur

Den Bosch

Mbo/hbo

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in deze branche, waarin je inhoudelijk expert bent op het gebied van consumptieve kredieten? Én wil jij werken bij de beste serviceprovider kredieten 2020 en 2021 volgens DFO? En wil jij ons helpen deze titel ook in 2022 te behouden? Lees dan snel verder!

Jouw Job

Bij VCN Hypotheekservice (waarvan KredietPunt Nederland en De Financiële Makelaar een onderdeel zijn) word jij als Kredietspecialist de schakel tussen het intermediair, onze organisatie en de geldverstrekker. Jij gaat met jouw kennis het intermediair aan ons binden en de toegevoegde waarde consumptieve kredieten in de markt brengen.

Het grootste deel van de aanvragen die binnenkomen zijn gekoppeld aan hypotheken. Hierbij kun je denken aan een restschuld bij verkoop van een woning, maar ook aan een verbouwing bij aankoop. Je werkt daarom nauw samen met je collega’s van de hypotheekafdeling. Het kan ook voorkomen dat er vragen zijn over een kredietaanvraag voor een nieuwe auto van een klant of een leaseaanvraag voor een bedrijf. De verantwoordelijkheid die daarbij komt kijken maakt jouw functie uitdagend en interessant.

Samen met de klant, het intermediair, ga je kijken wat de best passende oplossing is en bij welke bank. We werken samen met verschillende banken, waardoor het een uitdagende maar vooral ook complete puzzel wordt om de juiste match te vinden bij de vraag. Heb je deze match gevonden, dan maak je een offerte op en zodra deze getekend is gaat het voor controle naar jouw collega, de kredietacceptant.

Concreet ga je aan de slag met het:

 • Telefonisch beantwoorden van vragen rondom kredieten;
 • Meedenken in de (commerciële) positionering van het kredietproduct;
 • Administratief verwerken van de aanvragen en het opvolgen van dossiers;
 • Fungeren als kennis- en sparringpartner voor (potentiële) klanten.

Wie ben jij?

Jij gaat nauwkeurig te werk en je bent op zoek naar een uitdagende en specialistische functie met een commerciële rand. Daarnaast wil jij jezelf graag gaan ontwikkelen binnen de financiële dienstverlening. Je herkent jezelf in de volgende omschrijving:

 • Je bent in het bezit van een mbo of hbo diploma;
 • Je bent communicatief en administratief sterk onderlegd;
 • Je hebt kennis van kredietverstrekking en weet daarmee stukken deskundig te behandelen;
 • Je bent in staat twijfel weg te nemen door middel van jouw inhoudelijke kennis en overtuigingskracht;
 • Je bent in het bezit van Wft Basis en Consumptief Krediet;
 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in de branche.

Waarom onderdeel uitmaken van ons familiebedrijf?

Goede vraag! VCN HS is onderdeel van Veldsink Groep. De Veldsink Groep is met ruim 1300 medewerkers de grootste onafhankelijke financiële dienstverlener van Nederland. Wat is onze succesformule? We werken volgens een duidelijke visie waarin de termen Ondernemerschap, Relatiegericht en Persoonlijk Betrokken centraal staan. We denken in ‘ja en’ in plaats van ‘ja maar’ en in alle keuzes die we maken kiezen we voor die keuze die bijdraagt aan de continuïteit van ons mooie bedrijf!

Over VCN HypotheekService
VCN HypotheekService is een serviceprovider met als doel het intermediair volledig te ontzorgen. Van het behandelen van hypotheekaanvragen tot het compleet maken van dossiers en het opvragen van gegevens bij de eindklanten. De deskundigheid van onze medewerkers en onze servicegerichte houding staan daarom bij ons hoog in het vaandel!

Binnen ons team, dat bestaat uit vier personen, zijn we heel erg klant- en servicegericht. We halen onze energie dan ook uit de tevredenheid die we terug krijgen van onze klanten. Het gaat ons er niet om dat we de meeste aanvragen verwerken, maar de beste. Het is fijn als we zoveel mogelijk klanten kunnen helpen, maar kwaliteit is minstens zo belangrijk. Als we weten dat we van toegevoegde waarde zijn voor de klant, is onze dag geslaagd. Binnen een plezierige werkomgeving bieden wij je de ruimte voor individuele invulling. Daarnaast bieden we ook volop mogelijkheden tot opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Waaronder de mogelijkheid tot het behalen van Wft’s. Meer weten? Kijk ook gerust op onze website www.kredietpunt.nl. Nog een leuk feitje: als team zijn we in 2021 uitgeroepen tot de beste serviceprovider door het DFO! Zij hebben ons deze titel gegund nadat ze onderzoek hebben gedaan bij het intermediair. Daar zijn we ontzettend trots op!

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid om je de komende jaren te ontwikkelen op het gebied van je leidinggevende skills. Je werkt intensief samen in een management team om de beste resultaten te behalen, zowel op inhoud als op teamcohesie. Werken bij VCN HypotheekService betekent werken in een organisatie bomvol kennis en ervaring die je collega’s graag met jou delen. Ook zijn wij een informele organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën. We zijn een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We werken op een prettige manier samen binnen een informele sfeer. We investeren in je door het bieden van persoonlijke begeleiding en het aanbieden van Wft-diploma’s op onze kosten. Tevens bieden wij:

 • Naast je salaris krijg je een goede pensioenregeling;
 • 29 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
 • De mogelijkheid om thuis te werken met daarbij een thuiswerkvergoeding en thuiswerkplek;
 • Voordeliger sporten.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en een collega uit het team. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen ga je ook nog met iemand van onze afdeling P&O in gesprek, vaak samen met een andere collega of leidinggevende.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN Hypotheekservice!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Melissa Raijmakers via recruitment@vcnhs.nl of 06-42088453.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?