Medewerker Hypotheken

32-40 uur

Den Bosch

Mbo4+/hbo

Wil jij jezelf ontwikkelen binnen de financiële dienstverlening?

Wil jij je ontwikkelen op het gebied van hypotheken en wil je een sterke sparringpartner worden voor onze klant, het intermediair? In de functie van Medewerker Hypotheken kan dat! Deze rol is een mooie eerste of tweede stap in jouw carrière op het gebied van hypotheken. Samen ontdekken we jouw kracht en talenten, zodat je die optimaal benut binnen VCN HypotheekService. Heb je affiniteit met hypotheken en/of verzekeringen? Lees dan zeker verder!

Jouw job

Als Medewerker Hypotheken ben je hét visitekaartje van onze organisatie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Jij staat de klant te woord: voor een groot deel telefonisch, maar ook via e-mail. Dankzij jouw sociale vaardigheden, weet je precies wat de wensen van de adviseur zijn. Service en persoonlijke aandacht staan in dit proces voorop! Daarnaast houd jij je onder andere bezig met:

 • Het begeleiden van de adviseur bij het rond krijgen van de hypotheek van zijn of haar klant;
 • Het verrichten van administratieve handelingen om hypotheekdossiers up-to-date te houden;
 • Het bewaken van de voortgang van het proces (vanaf de hypotheekaanvraag tot het passeren van de hypotheek bij de notaris).

Wie ben jij?

Jij bent communicatief vaardig en commercieel ingesteld. Het lijkt je leuk om aan de slag te gaan in een klantgerichte rol waarin je jouw kennis van hypotheken kan ontwikkelen. Jij herkent jezelf daarnaast in de onderstaande kenmerken:

 • Je beschikt minimaal over een mbo4-diploma; bij voorkeur een hbo diploma met een financiële insteek;
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van Wft Basis, Wft Hypothecair Krediet en Wft Vermogen, maar het is ook mogelijk om deze via ons te behalen;
 • Je bent alert en handelt proactief, zodat de hypotheekaanvraag vlekkeloos verloopt;
 • Je kunt goed samenwerken en bent service- en oplossingsgericht;
 • Je mondelinge en schriftelijke vaardigheden zijn goed ontwikkeld.

Wie zijn wij?

VCN Hypotheekservice is een serviceprovider met als doel het intermediair volledig te ontzorgen. Van het behandelen van hypotheekaanvragen tot het compleet maken van dossiers en het opvragen van gegevens bij eindklanten. De deskundigheid van onze medewerkers en onze servicegerichte houding staan daarom bij ons hoog in het vaandel!

De aanvragen worden verwerkt binnen een team enthousiaste medewerkers. Binnen een plezierige werkomgeving bieden wij je de ruimte voor individuele invulling. We bieden volop mogelijkheden tot opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Waaronder de mogelijkheid tot het behalen van Wft’s.

VCN HypotheekService is een onderdeel van Veldsink Groep!

Veldsink Groep is een familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is binnen de financiële- en arbodienstverlening. Wat in 1979 begon met één advieskantoor (Veldsink Advies Nuenen), is inmiddels uitgegroeid tot een groep met meerdere bedrijven die samen de schakels binnen onze (keten)dienstverlening vormen. De warmte, nuchterheid en betrokkenheid is hier dagelijks voelbaar en daar zijn we trots op. We groeien door ons ondernemerschap, gedrevenheid en door het feit dat alle medewerkers de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen. Bekijk deze video om meer te weten te komen over Veldsink Groep.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen tot ervaren hypotheekprofessional. VCN Hypotheekservice in Den Bosch is een onderdeel van de Veldsink Groep; een gezonde, groeiende organisatie met een landelijke dekking. Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen binnen een team waar iedereen mag zijn wie hij/zij is. We werken op een prettige manier samen binnen een informele sfeer. We gaan graag een relatie met je aan met het oog op een langdurige samenwerking. En er is nog meer

 • Naast je salaris krijg je een goede pensioenregeling;
 • 29 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
 • De mogelijkheid om thuis te werken met daarbij een thuiswerkvergoeding en thuiswerkplek;
 • Voordeliger sporten.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en een collega uit het team. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen ga je ook nog met iemand van onze afdeling P&O in gesprek, vaak samen met een andere collega of leidinggevende.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN Hypotheekservice!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust even contact op met onze recruiter Melissa Raijmakers via 06-42088453.
Wil jij starten in een uitdagende functie, waarbij je je zelf kunt ontwikkelen tot een klantgerichte hypotheekprofessional? Stuur dan je cv en motivatie via recruitment@vcnhs.nl. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?