Specialist Verhuurhypotheken

Specialist Verhuurhypotheken

32-40 uur

Den Bosch

Hbo

Heb je affiniteit met verhuurhypotheken en wil je je daarin specialiseren? Zoek dan niet verder! Wij bieden je de kans om bij ons (verder) te groeien in de rol van Verhuurspecialist. Je bent hierin verantwoordelijk voor de verwerking van (complexe) vastgoedfinancieringsaanvragen, maar onderzoekt ook waar kansen liggen op basis van trends en ontwikkelingen in de markt. Werk je graag resultaatgericht, proactief én zie je commerciële kansen? Lees dan zeker even verder!

Jouw job

Als Verhuurspecialist draag je zorg voor een correcte en tijdige verwerking van financieringsaanvragen. Hierbij bewaak je dus actief op de voortgang van het dossier en waar nodig stuur je bij. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opzetten van commerciële acties voor het behalen van de omzetdoelstellingen. Je richt je hierbij primair op verhuurhypotheken, maar ook op vastgoedfinancieringen waar sprake is van geheel/gedeeltelijk zakelijk gebruik . Wat dat concreet inhoudt?

 • Je bent sparringpartner voor intermediairs m.b.t. financieringsvraagstukken op gebied van verhuurhypotheken en overige zakelijke vastgoedfinancieringen;
 • Je begeleidt een financieringsaanvraag van A tot Z (behandelen voorlegcasuïstiek, indienen van aanvragen en begeleiden van beoordelingstrajecten bij geldverstrekkers totdat er een bindende offerte wordt uitgebracht (zowel administratief als inhoudelijk);
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel externen (geldverstrekkers en overige stakeholders) als voor je collega’s;
 • Je initieert omzetverhogende activiteiten;
 • Je volgt product- en marktontwikkelingen.

Natuurlijk doe je dit niet alleen!

In deze functie werk je vooral samen met jouw collega Verhuurspecialist, Ricardo. Samen met hem ga je onze dienstverlening verder vorm geven. Heb je nieuwe, creatieve ideeën? Ricardo gaat er heel graag samen met jou mee aan de slag!

Wie ben jij?

Persoonlijke aandacht een servicegericht werken zijn voor jou belangrijke waarden. Dat komt goed uit! Die uitgangspunten staan bij VCN HypotheekService namelijk ook centraal. Je werkt marktgericht, ziet kansen en speelt hier proactief op in. Jij herkent jezelf daarnaast in de onderstaande kenmerken:

 • Je beschikt minimaal over een hbo diploma; bij voorkeur met een financiële insteek;
 • Minimaal 3 jaar ervaring met hypotheken;
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van Wft Basis, Wft Hypothecair Krediet en Wft Vermogen, maar het is ook mogelijk om deze via ons te behalen;
 • Je hebt affiniteit met de diensten en producten van VCN HS en bent bereid je hierin te verdiepen;
 • Jij bent assertief, werkt oplossingsgericht en neemt ons dankzij jouw grote overtuigingskracht mee in jouw ideeën;
 • Je kunt niet wachten om VCN HypotheekService samen met ons nóg beter op de kaart te zetten!

Wie zijn wij?

VCN Hypotheekservice is een serviceprovider met als doel het intermediair volledig te ontzorgen. Van het behandelen van hypotheekaanvragen tot het compleet maken van dossiers en het opvragen van gegevens bij eindklanten. De deskundigheid van onze medewerkers en onze servicegerichte houding staan daarom bij ons hoog in het vaandel!

De aanvragen worden verwerkt binnen een team enthousiaste medewerkers. Binnen een plezierige werkomgeving bieden wij je de ruimte voor individuele invulling. We bieden volop mogelijkheden tot opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Waaronder de mogelijkheid tot het behalen van Wft’s.

VCN HypotheekService is een onderdeel van Veldsink Groep!

Veldsink Groep is een familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is binnen de financiële- en arbodienstverlening. Wat in 1979 begon met één advieskantoor (Veldsink Advies Nuenen), is inmiddels uitgegroeid tot een groep met meerdere bedrijven die samen de schakels binnen onze (keten)dienstverlening vormen. De warmte, nuchterheid en betrokkenheid is hier dagelijks voelbaar en daar zijn we trots op. We groeien door ons ondernemerschap, gedrevenheid en door het feit dat alle medewerkers de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen. Bekijk deze video om meer te weten te komen over Veldsink Groep.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen tot ervaren hypotheekprofessional. VCN Hypotheekservice in Den Bosch is een onderdeel van de Veldsink Groep; een gezonde, groeiende organisatie met een landelijke dekking. Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen binnen een team waar iedereen mag zijn wie hij/zij is. We werken op een prettige manier samen binnen een informele sfeer. We gaan graag een relatie met je aan met het oog op een langdurige samenwerking. En er is nog meer

 • Naast je salaris krijg je een goede pensioenregeling;
 • 29 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
 • De mogelijkheid om thuis te werken met daarbij een thuiswerkvergoeding en thuiswerkplek;
 • Voordeliger sporten.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en een collega uit het team. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen ga je ook nog met iemand van onze afdeling P&O in gesprek, vaak samen met een andere collega of leidinggevende.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN Hypotheekservice!

Heb je nog vragen?

Wil jij starten in een uitdagende functie, waarbij je je zelf kunt ontwikkelen tot een klantgerichte hypotheekprofessional? Je kunt je sollicitatie via e-mail richten aan recruitment@veldsink.nl, t.a.v. Melissa Raijmakers. Voor vragen mag je contact met haar opnemen via 06-42088453.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?