Rode Kruis bedankt adviseurs voor donaties #samentegencorona

Ongetwijfeld heeft u deze hashtag voorbij zien komen. Niet alleen bij ons, maar door heel Nederland. Corona is dichtbij gekomen. Helaas is aan het begin van het ‘coronatijdperk’ ook een van onze adviseurs hieraan komen te overlijden. Dit heeft ons erg geraakt. Met onze #samentegencorona campagne wilden we het Rode Kruis steunen in de strijd tegen corona. Samen met u. Want ook dit is samen ondernemen, elkaar steunen.

Massaal bleven afgelopen maanden aanvragen en daarmee donaties binnenstromen. Daar willen we al onze adviseurs ontzettend voor bedanken. Hierdoor hebben we een prachtig bedrag van € 8.500.- kunnen doneren aan het Rode Kruis.

“Ik wil onze adviseurs bedanken voor de donaties. Hierdoor hebben we een prachtig bedrag kunnen doneren.”

– Harrie-Jan van Nunen, directeur VCN HypotheekService

“Het is hartverwarmend om te zien hoe Nederland in actie komt tegen corona. Ook deze campagne is daar weer een mooi voorbeeld van.”

– Peter-Eric Verstegen, manager corporate partnerships Rode Kruis

In tijden van nood staat niemand alleen

Dat is waar het Rode Kruis voor staat. We krijgen er kippenvel van. Dit sluit naadloos aan op wat er afgelopen maanden gaande was en nog steeds gaande is. Iedereen heeft direct of indirect met corona te maken. Mensen staan klaar voor elkaar, de saamhorigheid is gegroeid.

Het Rode Kruis helpt kwetsbaren tijdens de coronacrisis

Overal in het land bieden zij hulp aan kwetsbare en zieke Nederlanders. Zij ondersteunen de gezondheidszorg, bieden een luisterend oor en delen voedselpakketten uit.