Eerste Senioren webinar – SocioHypotheek

Ben jij al bekend met de opeethypotheek van SocioHypotheek? Wist je dat de meeste ouderen hiervoor bij voorkeur een tweede hypotheek willen afsluiten? Schrijf je nu in voor het eerste webinar in een reeks van 4 gericht op senioren! Robbert Mulder vertelt je alle ins en outs over deze unieke propositie om de overwaarde te verzilveren. Harrie-Jan van Nunen MFP praat jou in algemene zin bij omtrent alle ontwikkelingen die voor senioren van belang zijn.

SocioHypotheek is een nieuwe aanbieder. Na het volgen van dit webinar mag ook jij bemiddelen voor SocioHypotheek!

Noteer dinsdag 14 december 2021, 12.00 uur in je agenda, meld jezelf (onderaan deze nieuwsbrief) aan en volg het eerste webinar in deze reeks.

Missie van SocioHypotheek: ‘Het op de meest mooie manier aanvullen van het pensioen van de 65-plusser met een overwaarde op de eigen woning.’

Wat maakt SocioHypotheek zo interessant? SocioHypotheek kent een unieke bedrijfsfilosofie! Deze is specifiek afgestemd op de 65-plusser en ontstaan vanuit een maatschappelijke behoefte. Veel senioren hebben namelijk een ruime overwaarde, maar kunnen dit vooralsnog niet of moeilijk liquide maken. SocioHypotheek richt zich puur op de senioren. Ze hebben het volledige proces in eigen hand. En met hun flexibele uitbetalingsschema kun je naar smaak de uitbetalingen inrichten vanaf pensioentijd. Een SocioHypotheek kan ook als tweede hypotheek naast een eerste hypotheek lopen. Waarom een boete betalen als een tweede hypotheek ook verantwoord is?

Ben je benieuwd naar het hele verhaal en de acceptatienormen van SocioHypotheek? Meld jezelf dan nu aan en volg de webinar van SocioHypotheek! Let op: Er is ruimte voor een gelimiteerd aantal deelnemers.

VOL = VOL

Ga naar de evenementpagina en registreer jezelf als deelnemer, zodat je een zoomlink ontvangt per mail. Vanuit daar kun je op tijd in schakelen tijdens het eerste webinar uit de reeks gericht op senioren.