Klant bij De Financiële Makelaar #1 – Eerste Verhuurhypotheek voor Assurantiekantoor Klaassen

Onlangs sloot Assurantiekantoor Klaassen haar eerste Verhuurhypotheek af via De Financiële Makelaar. Hoe complex de casus van een gecombineerde (plint)financiering ook was, op ieder grijs gebied kwam voor de klant een antwoord.

Assurantiekantoor Klaassen werd in 1962 opgericht door Piet Klaassen, vader van Anton Klaassen en de huidige eigenaar van het familiebedrijf. “Wij onderscheiden ons van de massa door ons te focussen op het ontzorgen van onze klanten. Het menselijke aspect staat centraal en het gaat bij ons om de impact die wij maken voor onze klanten. Door permanente scholing trachten wij onze kennis continue te handhaven op een hoog niveau. We kijken reëel naar iedere casus en hebben met De Financiële Makelaar een échte kennispartner gevonden op het gebied van woonhuis en verhuurhypotheken.”

Complexe casus

Zoals gezegd, de eerste Verhuurhypotheek van Assurantiekantoor Klaassen had betrekking op een complexe casus van een plintfinanciering. De kredietnemer had met zijn bedrijf een pand in een flatgebouw en wilde hier een combinatiepand van maken door de omliggende adressen te kopen. Je hebt dus met verschillende factoren te maken waarbij de geldverstrekker (RNHB), De Financiële Makelaar als serviceprovider en Anton Klaassen (Assurantiekantoor Klaassen) proactief met elkaar moeten samenwerken. Ricardo Boogers, Business Partner Verhuurhypotheken bij De Financiële Makelaar: “Bij een Verhuurhypotheek zitten vaak haken en ogen aan het verhaal, omdat je bijvoorbeeld ook rekening moet houden met vorige huurders, de actuele staat van het huis en de wetgeving (Opkoopbescherming) om verhuur wel/niet mogelijk te maken.” Anton Klaassen vult aan: “We zijn Ricardo dankbaar voor het uitschrijven van de volledige casus. Dit gaf ons de basis om transparant te spreken over de mogelijkheden. Als adviseur is het prettig dat je kunt varen op de kennis die De Financiële Makelaar in huis heeft.”

Elkaar ontzorgen

Anton Klaassen zet zijn voelsprieten aan het werk zodra een consument een casus aan hem voorlegt. Hij wil zijn klanten ontzorgen en valt daarbij terug op De Financiële Makelaar. Een adviseur heeft de mogelijkheid om een aanvraag te bespreken met een Hypotheekspecialist bij de Verhuurdesk. Van A tot Z krijgt hij dossierbegeleiding c.q. ondersteuning, zodat de haalbaarheid van een aanvraag wordt bekeken vanuit alle kaders. Van standaard tot maatwerkoplossingen, alles is bespreekbaar bij De Financiële Makelaar.

Assurantiekantoor Klaassen - De Financiële Makelaar