Over Ons

De serviceprovider voor het intermediair op het gebied van hypotheken, financieringen, bankgaranties en inkomensanalyses.

Organisatie

VCN HypotheekService is de organisatie die u toegang geeft tot een volledig aanbod van geldverstrekkers
en kredietverstrekkers. Wij bieden u de beste oplossing op het gebied van hypotheken, financieringen, bankgaranties en inkomensanalyses.

Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze door een passende oplossing te bieden uit onze opties:

  • Inkoop
  • Ondersteuning
  • Ontzorgen

VCN HypotheekService bestaat uit de volgende labels: United Capital, De Financiële Makelaar en Financieel Support Nederland. KredietPunt Nederland is uw serviceprovider voor consumptief krediet. Ook wanneer u niet bij ons bent aangesloten, kunt u gebruik maken van de diensten van het Service Center.

Wilt u de dienstverlening van de 3 formules met elkaar vergelijken? Klik hier voor de productkaart van VCN HypotheekService.

Aanvullende diensten

Als adviseur heeft u via ons toegang tot de volgende aanvullende diensten:

  • VCN Bankgarantieservice
  • VCN Inkomensanalyse en -verklaring ondernemers
  • VCN Taxatieservice
  • VCN Notarisservice
  • Overlijdensrisicoverzekering
  • Woonlastenverzekering

VCN Bankgarantieservice

U wilt gemakkelijk, snel en goedkoop een bankgarantie voor uw klant aanvragen? Dat is mogelijk via ons Service Center. Via het online portaal kunt u deze aanvragen, zelfs wanneer de hypotheek niet via ons loopt! Indien gewenst ontvangt u een vergoeding per aanvraag.

VCN Inkomensanalyse en -verklaring

Heeft u een hypotheekgesprek met een ondernemer? Bied dan vooraf zekerheid over de haalbaarheid van de hypotheek met de Inkomensanalyse voor ondernemers.

U ontvangt een analyse met daarin per geldverstrekker of zij uw klant willen financieren en met welk toetsinkomen zij rekenen (zowel met als zonder  NHG). Ook krijgt u informatie hoe ze omgaan met een eventuele rekening-courant verhouding. Middels sterren wordt de betrouwbaarheid van de uitkomsten aangegeven.

Samen met uw klant bepaalt u bij welke bank u de hypotheek gaat aanvragen; op basis van rente, voorwaarden of voorspelbaarheid van het berekende inkomen. Deelnemende banken zijn nauw betrokken bij het vullen van de database. Indien nodig kunt u op basis van de analyse een inkomensverklaring aanvragen.

KredietPunt Nederland

Binnen 12 uur van aanvraag tot uitbetaling!

Onze kredietafdeling handelt uw krediet- en financieringsaanvragen volledig af en helpt u bij het maken van de keuze uit de verschillende aanbieders. Wij bieden u toegang tot een volledig aanbod van kredietverstrekkers op de Nederlandse markt, zodat u uw klant optimaal kunt bedienen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van consumptief krediet zijn wij u snel van dienst.

Een samenwerking met de kredietafdeling is kosteloos, u ontvangt maandelijks provisie. U blijft het aanspreekpunt voor uw klanten, zowel nu als in de toekomst. U kunt zich ook bij ons aansluiten als u alleen adviseert over kredieten.

 

VCN HypotheekService dienstverlening die bij u past!

Meer weten over VCN HypotheekService?