Financieel Support Nederland

Volledige ontzorging

Financieel Support Nederland biedt u de oplossing: uw binnendienst op afstand. U kunt zich volledig focussen op het adviseren van uw klanten, waarbij u uw volledige administratie en bijkomende handelingen uitbesteedt.

Wij nemen het bemiddelingstraject van u over

Alle administratieve handelingen die nodig zijn om een hypotheek tot stand te laten komen, worden door Financieel Support Nederland gedaan. Wij verzorgen uiteraard ook alle aanvullende werkzaamheden, zoals het aanvragen van bijvoorbeeld een bankgarantie of overlijdensrisicoverzekering.

U blijft betrokken bij het proces en uw klant. Op belangrijke momenten blijft u in de lead, zoals bij het ondertekenen van het indicatief voorstel en offerte. Via het klantportaal kunt u altijd de voortgang volgen.

Onze dienstverlening houdt niet op na het uitbrengen van de bindende offerte. Financieel Support Nederland
verzorgt ook het gehele traject tot en met het passeren van de hypotheek en de eventuele handelingen daarna.

U kunt altijd alle hypotheekdossiers bij Financieel Support Nederland indienen, zelf voor uw rechtstreekse aanstellingen bij de geldverstrekkers.

Een vertrouwd team

Wij bieden u en uw klant een vast team. Wij garanderen continuïteit in onze dienstverlening richting u en uw klant. Dat verlaagt het bedrijfsrisico van uw onderneming en biedt u een oplossing bij drukte, ziekte en in vakantieperiodes.

Uw vaste team van assistent hypotheekadviseurs is het aanspreekpunt voor uw klant. Zij zorgen ervoor dat de benodigde stukken snel en correct bij de geldverstrekker terechtkomen. Zij bewaken de kwaliteit en tijdslijnen in het dossier.

Wat wij voor u uit handen nemen

• Completering dossier
• Communicatie met de klant
• Bewaking voortgang
• Bankgarantie
• Taxatieopdracht
• Aanvraag overlijdensrisicoverzekering
• Muteren of afkoop polissen
• Contact notaris
• Controle documenten

Een passende hypotheek voor elke klant?

De hypotheekspecialisten van Financieel Support Nederland helpen u bij het vinden van de beste aanbieding voor uw klant. Wij denken mee in de mogelijke oplossingen voor een passende hypotheek voor uw klant. Indien nodig kijken wij, samen met u, naar mogelijke alternatieven.

U kunt alle hypotheekdossiers bij Financieel Support Nederland indienen, zelfs voor uw rechtstreekse aanstellingen bij de geldverstrekkers.

Meer weten over Financieel Support Nederland?