Samen tegen corona

De maatregelen omtrent het coronavirus hebben veel indruk op ons gemaakt. Zelfs vandaag voelt het nog steeds onwerkelijk, dat dit binnen korte tijd zo’n impact op iedereen heeft gemaakt. 

Als Brabants familiebedrijf zijn wij erg betrokken bij onze collega’s en adviseurs. Maar ook de mensen die getroffen worden door het virus. In onze eigen omgeving hebben wij hier ook mee te maken. Ineens is het virus heel dicht bij. Het is moeilijk om dit te zien, omdat we geen directe hulp kunnen bieden.

De afgelopen weken heeft het ons niet losgelaten. We willen graag samen met u, bijdragen aan de strijd tegen het coronavirus. Samen tegen corona.

Voor iedere hypotheekaanvraag die wij van 8 april t/m 31 mei ontvangen, doneren we € 5.- aan het Rode Kruis.

#samentegencorona

‘Help het Rode Kruis helpen’

Het Rode Kruis strijdt mee tegen het coronavirus. Zowel in Nederland als daarbuiten. We helpen met directe hulp en geven adviezen en voorlichting. Daarnaast verzamelen we beschermingsmiddelen en medische hulpmiddelen en ondersteunen we GGD’s en ziekenhuizen.

De #samentegencorona campagne is afgelopen. Bedankt voor al jullie aanvragen, samen met u hebben we dit mogelijk kunnen maken. In de maand juni gaan wij een mooi bedrag doneren aan het Rode Kruis.

Voorwaarden donatie aan het Rode Kruis
Om ervoor te zorgen dat er geen twijfel ontstaat over de ingediende aanvragen en het verloop van het proces, hebben we een paar kleine voorwaarden opgesteld.

  1. Voor iedere hypotheekaanvraag die wij van 8 april t/m 31 mei 2020 ontvangen, doneren we € 5.- aan het Rode Kruis.
  2. De aanvraag is een nieuwe hypotheek: eerste hypotheek, tweede hypotheek, onderhandse verhoging of meeneem-/verhuisregeling.
  3. De aanvraag is uniek, volledig ingevuld en leidt tot een renteaanbod.
  4. De campagne kan zonder voorafgaande aankondiging eenzijdig aangepast of beëindigd worden door VCN HypotheekService.
  5. Bij twijfel over uitleg van de voorwaarden beslist VCN HypotheekService.