Aanvullende diensten

Via VCN HypotheekService heeft u toegang tot de volgende aanvullende diensten:

Bankgarantieservice

Snel, eenvoudig en goedkoop een bankgarantie regelen? Dat is mogelijk via onze bankgarantieservice. Wij regelen dit voor u direct na ontvangst van de betaling, dit kan al voordat de hypotheek definitief akkoord is bevonden. Heeft u nog geen inlogcode? Vraag deze dan via ons aan.

Taxatieservice

VCN HypotheekService kan voor u snel en tegen lage kosten taxatierapporten aanvragen via Fitrex. De rapporten worden eenduidig opgesteld en voldoen altijd aan de normen van de bank.

Voordelen Taxatie via Fitrex

  • laagste kosten
  • Zeer snelle afhandeling
  • Gegarandeerde acceptatie door alle geldverstrekkers
  • Landelijke dekking van taxateurs en bouwkundige specialisten

Onze prijzen*

Zonder verbouwing Met verbouwing
Taxatierapport woonhuis € 575,- € 625,-
Nieuwbouwtaxatie € 675,-
Taxatierapport i.c.m. bouwtechnische keuring € 775,- € 825,-
Bouwtechnische keuring (los) € 375,-
Calcasa Desktoptaxatie € 115,-

Bovenstaande prijzen zijn inclusief bijkomende kosten, zoals validatie, raadplegingen en BTW.

* Maatwerk
Het vermelde tarief is van toepassing voor gangbare onderpanden met een waarde tot 800.000 euro.
Fitrex behoudt zich het recht voor in bijzondere situaties het tarief (in overleg) aan te passen. Hierbij kunt u denken aan grote objecten/villa’s, monumentale woningen, bedrijfspanden, kantoren, winkels, (woon)boten, recreatiewoningen, woningen met gecombineerde bedrijfsruimten, (bouw)grond, objecten met andere bestemming dan alleen wonen, additionele kosten voor verkrijgen bodeminformatie, herbouwwaarde taxaties en taxaties in de provincie Zeeland.Taxaties op de Waddeneilanden zijn niet mogelijk.

Inkomensanalyse

Heeft u een hypotheekafspraak voor zelfstandig ondernemer? Of bent u zelfstandig ondernemer? Dan wilt u toch ook vooraf zekerheid over de haalbaarheid van de hypotheek. Dit kan middels de Inkomensanalyse voor ondernemers. U ontvangt per bank een analyse of zij een hypotheek willen verstrekken en met welk toetsinkomen zij rekenen (zowel met als zonder NHG). Ook krijgt u informatie hoe ze omgaan met een eventuele rekening courant verhouding.

Middels sterren wordt de betrouwbaarheid van de uitkomsten aangegeven. Vervolgens bepaalt u bij welke bank u de hypotheek gaat aanvragen; op basis van rente, voorwaarden of voorspelbaarheid van het berekende inkomen. Deelnemende banken zijn nauw betrokken bij het vullen de database. Indien nodig kunt op basis van de analyse een inkomensverklaring aanvragen.

Notarisservice

Om het proces rondom de aankoop van de woning en het afsluiten van de hypotheek zo eenvoudig mogelijk te maken, biedt VCN HypotheekService u de Comfort Notarisservice, met vaste, lage tarieven, zonder verrassingen achteraf!

Wij werken hierbij samen met Nationale Notaris, een landelijke keten van notariskantoren.

De Nationale Notaris maakt alles voor de consument inzichtelijk. In begrijpelijke taal. Zij maken de definitieve akte(s) op en ondertekenen deze. Kijk voor meer informatie en een overzicht van alle vestigingen op: www.nationalenotaris.nl.

De Notarisservice vraagt u aan door een e-mail aan ons te sturen. Wij nemen contact met u op om de Notarisservice verder voor u te regelen!

VCN Verzekeringen

Voor schadeverzekeringen werken wij samen met VCN Verzekeringen. Schadeverzekeringen vormen voor veel intermediairs de basis van hun portefeuille.

Met 15 volmachten en ruim 80 provinciale agentschappen biedt VCN toegang tot 99% van het productaanbod binnen de branche. Hiermee kunt u nog makkelijker een concurrerende premie aanbieden. VCN biedt totaalpakketten voor de particuliere en zakelijke markt.

Via het extranet van VCN is het mogelijk om 24/7 premies te berekenen. Ook heeft u de mogelijkheid om de schadeverzekeringen direct aan te vragen. Met het automatiseringsmodel van VCN heeft u de mogelijkheid om de verzekeringen automatisch in uw administratie te verwerken.

U heeft voor al uw schadeproducten, van verschillende verzekeraars, bij VCN slechts één rekening-courant.

Voordelen
  • 15 volmachten
  • 80+ provinciale agentschappen
  • Exclusief zakelijk en particulier totaalpakket
  • 24/7 berekenen en aanvragen via ons extranet
  • Slechts 1 rekening-courant
Volmachten van VCN Verzekeringen

Voor 15 verzekeraars mag VCN risico’s accepteren, polissen opmaken en schades uitkeren. U kunt dus alle risico’s aan VCN voorleggen en hoeft niet iedere verzekeraar te bellen. Met deze volmachten biedt VCN altijd een passende oplossing.

Vragen? Neem contact met ons op