VCN SummerSchool 2020

Ook in deze bijzondere tijd blijft kennis een belangrijke pijler voor de hypotheekadviseur. Voor het 5e jaar op een rij organiseert VCN HypotheekService in samenwerking met de Hypotheek Business Club,  weer de Summerschool. Vanuit kantoor, uw luie stoel of het strand kunt u dit jaar kiezen uit een 6-tal webinars, gericht op kennisoverdracht. Ieder webinar duurt ongeveer 45 minuten en wordt steeds op 2 verschillende datums gehouden.

Onderwerpen

Adviseren in coronatijd
Juist in deze tijd maakt u het onderscheid! Harrie-Jan van Nunen neemt u mee, in hoe u klanten in tijden van corona kunt helpen met een betaalbare hypotheek. En hoe u de financiële en fiscale mogelijkheden bespreekt in geval van (dreigende) betalingsproblemen.
Dinsdag 21 juli en donderdag 20 augustus12:00 uur

Consumptief krediet binnen een hypotheekadvies; een (on)gelukkig huwelijk?
Kredietspecialist Pieter van Drunen vertelt u tijdens dit webinar op welke wijze consumptief krediet is in te passen binnen een hypotheekadvies. Hij laat u zien welke extra mogelijkheden consumptief krediet aan uw klanten biedt.
Donderdag 23 juli en dinsdag 18 augustus12:00 uur

Word ook verhuurspecialist
Nog nooit is het voor particulieren zo interessant geweest om in te stappen op de verhuurmarkt. Roel Wonders vertelt alle ins en outs van de verhuurhypotheek en hoe u zich als adviseur hierin kunt onderscheiden.
Dinsdag 28 juli en vrijdag 28 augustus12:00 uur

Verzekerd woongenot
Een totaalklant is een trouwe klant. Stefan Bell laat u in dit webinar zien waarom schadeverzekeringen onderdeel zouden moeten uitmaken van ieder hypotheekadvies. U vergroot hiermee niet alleen het woongenot van uw klant, het zorgt er ook voor dat uw nazorg verplichting wordt betaald. 
Donderdag 30 juli en dinsdag 25 augustus12:00 uur

Verzilveren van overwaarde
Tijdens dit webinar behandelt Harrie-Jan van Nunen 8 verschillende manieren waarop senioren hun overwaarde kunnen verzilveren. Met daarbij de voor- en nadelen per oplossing. Aan de hand van rekenvoorbeelden kunt u vervolgens zelf de keuze maken, welke oplossing(en) u gaat adviseren.
Dinsdag 4 augustus en donderdag 3 september12:00 uur

In sneltreinvaart een hypotheek akkoord
In dit laatste webinar laat Harrie-Jan van Nunen u zien dat u door slim gebruik te maken van externe databronnen sneller een hypotheek tot stand kunt laten komen. Maar tegelijkertijd kunt u sneller werken door soms juist geen gebruik te maken van brondata. 
Donderdag 6 augustus en dinsdag 1 september12:00 uur

Er is plek voor een maximaal aantal deelnemers per sessie. Vol = Vol.

PE punten (in aanvraag)

Volg minimaal 4 webinars en krijg hiervoor 3 SEH b-punten. Wilt u hier gebruik van maken? Geeft dit bij het aanmelden door.
Voor de SEH PE-punten geldt voor alle deelnemers een vaste toeslag van €50.-. 

Kosten & deelname

Deelname aan de Summerschool is gratis voor leden van de Hypotheek Business Club en aangesloten intermediairs van VCN HypotheekService: De Financiële Makelaar, United Capital, Financieel Support Nederland en KredietPunt Nederland. 

Voor gratis deelname: vermeld op het aanmeldformulier uw TP-nummer bij het invoerveld ‘Uw ‘lidnummer’.
Overige deelnemers betalen slechts €10.- per webinar.