Werken bij VCN #1 – Procesadviseur bij VCN HypotheekService

Bij VCN HypotheekService is de groeimindset voelbaar door de gehele organisatie. Medewerkers gaan continu op zoek naar positieve impulsen. Angela Flores staat als Procesadviseur vaak aan de basis van veel veranderingen. Ze neemt je op ontdekkingsreis door onze organisatie en vertelt meer over het werken bij VCN HypotheekService.

Angela Flores is 25 jaar, woonachtig in Den Bosch en inmiddels ruim 2,5 jaar werkzaam bij VCN HypotheekService. Angela koestert alle stabiele factoren in haar privé- en zakelijke leven. De relatie met haar vriend, vriendinnen en haar collega’s betekenen veel voor haar. Ze heeft haar plek bij VCN HypotheekService dan ook helemaal gevonden. In haar vrije tijd houdt Angela van sporten, bakken en reist tijdens haar vakantie graag naar Spanje of Italië.

Na haar HBO-opleiding (Toerisme & Recreatie) en een minor (Travel Trade, Bedrijfskunde in de reisbranche) is ze als Adviseur Dagelijkse Bankzaken gestart bij ING. Na een jaar maakte zij de overstap naar VCN HypotheekService voor de functie als Commercieel Medewerker Hypotheken. “In mijn toenmalige rol hield ik mij al vaak bezig met verbetertrajecten voor ons team. Daarnaast bood de directie mij de kans om te ontdekken wat ik wel/niet leuk vind en te ervaren waar mijn kracht ligt. Vanuit daar kwam de kans voorbij om te starten als Procesadviseur. Die heb ik met beide handen vastgepakt.”

Continu in beweging
De gehele VCN-organisatie en de aangesloten formules (De Financiële Makelaar, Financieel Support Nederland, KredietPunt Nederland en United Capital) is áltijd in beweging. “Zo zijn we bijvoorbeeld bij United Capital bezig met de inrichting van een aantal hypotheek(service)straten, zodat we samen met onze adviseurs efficiënter kunnen toewerken naar een dossier finaal akkoord. Van verandertrajecten tot groeirealisatie, ik maak het allemaal mee. Als Procesadviseur hoef ik mij geen dag te vervelen en juist dát maakt mijn werk leuk.”

Wat maakt werken bij VCN zo leuk?
VCN HypotheekService is onderdeel van de Veldsink Groep, waardoor veel faciliteiten voor de medewerkers geregeld zijn. Daarnaast biedt de organisatie ook de ruimte om te ontdekken waar je wel/niet goed in bent en wat je leuk vindt. Als je investeert in de relatie met je collega’s, dan heb je bij VCN HypotheekService een geweldige en comfortabele werkplek! Ook jij kunt aan de basis staan van diverse ontwikkelingen binnen onze organisatie, zolang je zelf maar de ruimte pakt die wordt geboden. Werken bij VCN HypotheekService kan ik dus ook 100% zeker aanbevelen!

Vacatures bij VCN HypotheekService
Een organisatie in ontwikkeling is altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die graag hun mouwen opstropen, ondernemerschap in hun DNA hebben en échte teamplayers zijn. Ben je benieuwd naar de vacatures bij VCN HypotheekService? Kijk dan nu op onze website en kom in contact met onze recruiters.