Werken bij VCN HypotheekService

Werken bij VCN Hypotheekservice betekent dat je de kans krijgt om te werken in een organisatie bomvol kennis en ervaring die jouw collega’s graag met jou delen. Wij investeren graag in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Ons doel is om onze klanten, het intermediair, succesvoller te maken door ze als serviceprovider bij te staan in de bemiddeling van hypotheken en kredieten. Hoe we dat doen? We helpen klanten écht verder en we komen met gerichte oplossingen. VCN Hypotheekservice bestaat uit de volgende labels:

• De Financiële Makelaar
• United Capital
• Financieel Support Nederland
• KredietPunt Nederland

“Mijn interesse in de hypothekenmarkt kwam tot stand toen ik onlangs zelf een woning kocht. Ik werkte bij een grootbank, maar had geen ervaring met hypotheken. Tijdens mijn sollicitatie vertelde ik dat ik bereid was hard te werken om het hypotheekvak eigen te maken. Die kans heb ik gekregen! Ik werk hier nu ruim een jaar met heel veel plezier.”

Manon Flintrop
Commercieel medewerker hypotheken,

“De afwisseling maakt het werk zo leuk, want ik weet nooit wat een dag mij gaat brengen. Ik verwerk iedere dag meer casussen dan als adviseur.”

Joris Klomp
Hypotheekspecialist,

“Als je bij VCN HypotheekService de deur binnen loopt, merk je meteen de fijne, informele en open sfeer. Je krijgt de mogelijkheid om net dat stapje extra te doen voor de klant, omdat je veel vrijheid krijgt om je eigen functie invulling te geven. Daar word ik blij van!”

Bruce de Vos
Teamleider,

“Ik heb hier gesolliciteerd omdat ik het gevoel kreeg dat het een bedrijf was met een open en gemoedelijk karakter. Er wordt keihard gewerkt in een heel leuk team waarin iedereen voor elkaar klaarstaat.”

Myrthe van Gendt
Commercieel medewerker hypotheken,

“Het leukste aan mijn werk is de afwisseling. Als medewerker ben je vrij om invulling te geven aan je eigen werkwijze. Hierdoor kun je jezelf blijven en de adviseurs op jouw manier helpen.”

Melanie van der Loo
Commercieel medewerker hypotheken,

Vacatures

Bekijk hieronder onze vacatures en ontdek of er ook voor jou een leuke baan tussen staat! Staat er momenteel niks tussen voor je? Laat dan een open sollicitatie achter en we nemen contact met je op!

Heb je vragen?

Stel je vraag aan een van onze recruiters

Of bel: 06 38908055

24-40 uur

Den Bosch

Mbo

32-40 uur

Den Bosch

Mbo4+/hbo

32-40 uur

Den Bosch

Hbo

Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur ons een open sollicitatie